Инсајдер: Фетел има предуговор са Мерцедесом?

Из пера италијанског новинара Леа Туринија, иначе веома поузданог Фераријевог инсајдера стиже вест да се Себастијан Фетел већ “обећао” Дајмлеру.

Остали спортови 12.05.2017 | 12:00
Инсајдер: Фетел има предуговор са Мерцедесом?
Борба за овогодишњу титулу тек је почела, а већ се шушка о сензацијоналном трансферу за 2018. годину. Наиме, талијански новинар Лео Турини, радо виђен у Ферарију пише како сеСебастијан Фетел за следећу сезону већ обећао Дајмлеру, односно Мерцедес АМГ Петронасу.

“Није никаква тајна да је после Розберговог повлачења Мерцедес звао Фетела. Током предсезонских тесирања у Барселони, Ники Лауда казао је пријатељима да су са Фетелом направили предуговор за наредну сезону”, констатовао је Турини поткрепљујући своју изјаву податком да Немцу уговор са Скудеријом истиче на истеку ове такмичарске сезоне.

Ако се и обистине Туринијеве тврдње, то би значило да је Валтери Ботас од стране Тото Волфаи Никјија Лауде доведен у екипу као инстант решење које није замишљено као трајна стратегијска опција за Мерцедес. Будући да Валтери Ботас има само једногодишњи уговор са Мерцедесом, овакав расплет ситуације могао би да буде и реалан. Наравно, очекује се и потез Ферарија који ће у ношен добрим резултатима из ове сезоне свакако покушати да изведе маневар који би могао да задржи Себастијана Фетела у крилу екипе из Маранела.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар