Покрадена Маријана Матеус

Данас је откривено да је успешну креаторку Маријану Матеус једна од њених радница поктрадала током протеклих неколико месеци. Ствари у вредности од 12. 000 евра нестале су из њеног атељеа у Земуну.

Србија 09.05.2017 | 22:36
Покрадена Маријана Матеус
- Маријана дуго сумњала у крађу да би пре неколико дана сазнала да је поткрадају јер су јој временом нестајале ствари, али је у почетку мислила да то није могуће. Међутим, данас је установила да је дошло до озбиљне крађе када је видела да јој недостаје велики број униформи који су се налазили у једном од ормана атеља.

Унофроме су вредне око милион динара. Одмах је позвала полицију, а када је кренуо увиђај, утврђено је да су јој, уз униформе, недостају и бројне личне ствари као што су фирмиране торбе, накит и обућа - открио је извор близак људима који су вршили истрагу.

- Нажалост, покрадена сам! Пријавила сам то полицији у коју верујем и која ће сигурно открити починиоца дела. Није важна материјална вредност, али свакако непријатност коју пролазим не бих никоме пожелела - рекла је Маријана.

(Ало.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Рис

10.05.2017 05:22

Ово и јесте највећи проблем за нас незапослене и срозане морално као и материјално. Заборавићу све своје животне проблеме и дајем се у потрагу за украденим крпицама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вип-тетка

10.05.2017 15:48

Има она паретина мозе их лопатом тират ни никава стета

ОДГОВОРИТЕ