Pokradena Marijana Mateus

Danas je otkriveno da je uspešnu kreatorku Marijanu Mateus jedna od njenih radnica poktradala tokom proteklih nekoliko meseci. Stvari u vrednosti od 12. 000 evra nestale su iz njenog ateljea u Zemunu.

Srbija 09.05.2017 | 22:36
Pokradena Marijana Mateus
- Marijana dugo sumnjala u krađu da bi pre nekoliko dana saznala da je potkradaju jer su joj vremenom nestajale stvari, ali je u početku mislila da to nije moguće. Međutim, danas je ustanovila da je došlo do ozbiljne krađe kada je videla da joj nedostaje veliki broj uniformi koji su se nalazili u jednom od ormana atelja.

Unofrome su vredne oko milion dinara. Odmah je pozvala policiju, a kada je krenuo uviđaj, utvrđeno je da su joj, uz uniforme, nedostaju i brojne lične stvari kao što su firmirane torbe, nakit i obuća - otkrio je izvor blizak ljudima koji su vršili istragu.

- Nažalost, pokradena sam! Prijavila sam to policiji u koju verujem i koja će sigurno otkriti počinioca dela. Nije važna materijalna vrednost, ali svakako neprijatnost koju prolazim ne bih nikome poželela - rekla je Marijana.

(Alo.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ris

10.05.2017 07:22

Ovo i jeste najveći problem za nas nezaposlene i srozane moralno kao i materijalno. Zaboraviću sve svoje životne probleme i dajem se u potragu za ukradenim krpicama.

ODGOVORITE
Name

Vip-tetka

10.05.2017 17:48

Ima ona paretina moze ih lopatom tirat ni nikava steta

ODGOVORITE