ИД није погубила руског војника

Руско Министарство одбране одбацило је извјештаје о заробљавању и погубљењу руског војника у Сирији, јавиле су руске новинске агенције.

Свијет 09.05.2017 | 14:41
ИД није погубила руског војника
У саопштењу се наводи да Министарство одбацује тврдње да је руског војника заробила и погубила "Исламска држава" у Сирији.

Амерички сајт СИТЕ, који прати активности џихадиста, саопштио је данас да је "Исламска држава" објавила видео-снимак на коме се види одсјецање главе руском обавјештајцу заробљеном у Сирији.

"Сви војници руских оружаних снага у Сирији су живи, они су добро и извршавају своје дужности у борби против међународног тероризма", наводи се у саопштењу, пренио је "Спутњик".

У саопштењу се осуђују поступци одређених медија који су цитирали нетачне информације које редовно шире међународне терористичке групе. 

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ја

09.05.2017 15:02

Кад су Руси објавили да им је иједан војник погинуо на ратиштима широм свијета?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.05.2017 16:01

Објаве,али не увијек.Недавно им је погинуо официр од снајпера,прије тога војни савјетник Басарових снага од гранатирања,Прије тога неки доктор или висе њих од гранате,исто тако погинуо им је официр у транспортном хеликоптеру итд.

Name

Аха

10.05.2017 05:35

Па ако су амери објавили снимак а ови кажу није истина сад је питање дали су истина и сви они други снимци прије или је то само била монтажа да би као и обично био разлог за ово сто се ради .

ОДГОВОРИТЕ