ID nije pogubila ruskog vojnika

Rusko Ministarstvo odbrane odbacilo je izvještaje o zarobljavanju i pogubljenju ruskog vojnika u Siriji, javile su ruske novinske agencije.

Svijet 09.05.2017 | 14:41
ID nije pogubila ruskog vojnika
U saopštenju se navodi da Ministarstvo odbacuje tvrdnje da je ruskog vojnika zarobila i pogubila "Islamska država" u Siriji.

Američki sajt SITE, koji prati aktivnosti džihadista, saopštio je danas da je "Islamska država" objavila video-snimak na kome se vidi odsjecanje glave ruskom obavještajcu zarobljenom u Siriji.

"Svi vojnici ruskih oružanih snaga u Siriji su živi, oni su dobro i izvršavaju svoje dužnosti u borbi protiv međunarodnog terorizma", navodi se u saopštenju, prenio je "Sputnjik".

U saopštenju se osuđuju postupci određenih medija koji su citirali netačne informacije koje redovno šire međunarodne terorističke grupe. 

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ja

09.05.2017 15:02

Kad su Rusi objavili da im je ijedan vojnik poginuo na ratištima širom svijeta?

ODGOVORITE
Name

re

09.05.2017 16:01

Objave,ali ne uvijek.Nedavno im je poginuo oficir od snajpera,prije toga vojni savjetnik Basarovih snaga od granatiranja,Prije toga neki doktor ili vise njih od granate,isto tako poginuo im je oficir u transportnom helikopteru itd.

Name

Aha

10.05.2017 05:35

Pa ako su ameri objavili snimak a ovi kažu nije istina sad je pitanje dali su istina i svi oni drugi snimci prije ili je to samo bila montaža da bi kao i obično bio razlog za ovo sto se radi .

ODGOVORITE