Чиме све можете да скинете шминку

Ако желите да сачувате здрав и леп тен, не заборавите да и после ноћног провода, пре одласка на спавање скинете шминку и очистите лице.

Мода и љепота 04.05.2017 | 14:34
Чиме све можете да скинете шминку
АКО желите да сачувате здрав и леп тен, не заборавите да и после ноћног провода, пре одласка на спавање скинете шминку и очистите лице. У ту сврху можете да користите мицеларну воду, влажне марамице, гел за умивање или тоник, избор је ваш.


-Мицеларна вода је практично решење јер не захтева додатно испирање обичном водом, а сву нечистоћу с лица покупиће ватица натопљена том безбојном течношћу.

-Влажне марамице за уклањање шминке које не садрже алкохол, не исушују кожу већ јој враћају влажност.

-Гел за умивање поспешује дубинско чишћење коже. Пошто сте умасирали гел и испрали га топлом водом, лице лагано истапкајте пешкиром док се не осуши.

-Тоник без парабена наноси се ватицом тапкајућим покретима на очишћену кожу, а својим хранљивим састојцима освежава, хидрира и обнавља површину коже.

-После чишћења, обавезно хидрирајте кожу. Ради бољег ефекта, хидратантну крему нанесите на влажну кожу. Осим тренутних, она има и продужене благотворне ефекте на изглед и здравље коже и поспешује њену регенерацију. 

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар