Čime sve možete da skinete šminku

Ako želite da sačuvate zdrav i lep ten, ne zaboravite da i posle noćnog provoda, pre odlaska na spavanje skinete šminku i očistite lice.

Moda i ljepota 04.05.2017 | 14:34
Čime sve možete da skinete šminku
AKO želite da sačuvate zdrav i lep ten, ne zaboravite da i posle noćnog provoda, pre odlaska na spavanje skinete šminku i očistite lice. U tu svrhu možete da koristite micelarnu vodu, vlažne maramice, gel za umivanje ili tonik, izbor je vaš.


-Micelarna voda je praktično rešenje jer ne zahteva dodatno ispiranje običnom vodom, a svu nečistoću s lica pokupiće vatica natopljena tom bezbojnom tečnošću.

-Vlažne maramice za uklanjanje šminke koje ne sadrže alkohol, ne isušuju kožu već joj vraćaju vlažnost.

-Gel za umivanje pospešuje dubinsko čišćenje kože. Pošto ste umasirali gel i isprali ga toplom vodom, lice lagano istapkajte peškirom dok se ne osuši.

-Tonik bez parabena nanosi se vaticom tapkajućim pokretima na očišćenu kožu, a svojim hranljivim sastojcima osvežava, hidrira i obnavlja površinu kože.

-Posle čišćenja, obavezno hidrirajte kožu. Radi boljeg efekta, hidratantnu kremu nanesite na vlažnu kožu. Osim trenutnih, ona ima i produžene blagotvorne efekte na izgled i zdravlje kože i pospešuje njenu regeneraciju. 

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar