Бред Пит: Сам себи направио сам хаос

Холивудски глумац Бред Пит изјавио је да је сам себи направио хаос у животу, али да је током последњих шест месеци престао да пије и почео да посећује терапеута.

Забава 04.05.2017 | 14:07
Бред Пит: Сам себи направио сам хаос
Пит је о свом предстојећем разводу од Анђелине Џоли и о свом односу с децом први пут проговорио у интервјуу за магазин Џи-Кју стајл.

Оскаровка је поднела захтев за развод брака у септембру, неколико дана пошто се појавила вест да је Пит био насилан према њиховом петнаестогодишњем сину. Власти које су истраживале тај иницидент, који се догодио у авиону, ослободиле су Пита оптужби.

Педесеттрогодишњи глумац рекао је да се са Анђелином Џоли договорио да ће „заједно радити“ на споразуму о старатељству над њихово шесторо деце јер је веома „узнемирујуће за децу да се породица изненада растури“. Према његовим речима, он и његова супруга постараће се и да на суду не буде ружних сцена.

„Ја то одбијам. Срећом, моја партнерка се слаже. Наш фокус је да сви из овога изађемо јачи и као бољи људи – нема другог исхода“, рекао је Пит у интервјуу препуном емоција.

Растанак је болан процес, али, наводи оскаровац, он не жели да „мрзи“ бившу супругу, јер сматра да су мржња у таквим приликама и толико често виђена борба за „уништење“ бившег партнера „траћење времена“.

„Први порив је да покушате да сачувате везу. И онда имате клише: 'Ако некога волиш, ослободи га'. Сада знам шта то значи, јер осећам. Значи љубав без власништва. Значи да не очекујете ништа заузврат“, објаснио је Бред Пит.
 
РТС
фото:интернет
 

 
 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xyз

04.05.2017 14:11

Бред почео пит...

ОДГОВОРИТЕ