Bred Pit: Sam sebi napravio sam haos

Holivudski glumac Bred Pit izjavio je da je sam sebi napravio haos u životu, ali da je tokom poslednjih šest meseci prestao da pije i počeo da posećuje terapeuta.

Zabava 04.05.2017 | 14:07
Bred Pit: Sam sebi napravio sam haos
Pit je o svom predstojećem razvodu od Anđeline Džoli i o svom odnosu s decom prvi put progovorio u intervjuu za magazin Dži-Kju stajl.

Oskarovka je podnela zahtev za razvod braka u septembru, nekoliko dana pošto se pojavila vest da je Pit bio nasilan prema njihovom petnaestogodišnjem sinu. Vlasti koje su istraživale taj inicident, koji se dogodio u avionu, oslobodile su Pita optužbi.

Pedesettrogodišnji glumac rekao je da se sa Anđelinom Džoli dogovorio da će „zajedno raditi“ na sporazumu o starateljstvu nad njihovo šestoro dece jer je veoma „uznemirujuće za decu da se porodica iznenada rasturi“. Prema njegovim rečima, on i njegova supruga postaraće se i da na sudu ne bude ružnih scena.

„Ja to odbijam. Srećom, moja partnerka se slaže. Naš fokus je da svi iz ovoga izađemo jači i kao bolji ljudi – nema drugog ishoda“, rekao je Pit u intervjuu prepunom emocija.

Rastanak je bolan proces, ali, navodi oskarovac, on ne želi da „mrzi“ bivšu suprugu, jer smatra da su mržnja u takvim prilikama i toliko često viđena borba za „uništenje“ bivšeg partnera „traćenje vremena“.

„Prvi poriv je da pokušate da sačuvate vezu. I onda imate kliše: 'Ako nekoga voliš, oslobodi ga'. Sada znam šta to znači, jer osećam. Znači ljubav bez vlasništva. Znači da ne očekujete ništa zauzvrat“, objasnio je Bred Pit.
 
RTS
foto:internet
 

 
 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

xyz

04.05.2017 14:11

Bred počeo pit...

ODGOVORITE