ЕП: "Змајићи" прижељкују изненађење!

Кадетска репрезентација Босне и Херцеговине (У-17) у четвртак ће одиграти прву утакмицу на Европском првенству у Хрватској и то против вршњака из Њемачке, једног од фаворита за освајање титуле.

Фудбал 03.05.2017 | 18:40
ЕП: "Змајићи" прижељкују изненађење!
У Опатији је у сриједу одржана прес конференција селектора екипа из Групе Ц, а кормилар "змајића" Сакиб Малкочевић је нагласио да ће његов тим учинити све да БиХ представи у што бољем свјетлу.

"Сутра нас очекује први меч на Еуру и то против Њемачке која је један од фаворита за прво мјесто на овом такмичењу. Ми смо прошли тежак пут до овог шампионата и све ћемо учинити да нашу државу представимо у што бољем свјетлу. Прошле године смо у Бакуу такође у групи играли са Њемачком. Поражени смо, али нисмо разочарали. Сада са новом генерацијом се поново састајемо. Њемачка је фаворит, али ми ћемо покушати да их изненадимо", изјавио је Малкочевић, а пренио сајт Фудбалског савеза БиХ.

Његов колега са њемачке клупе Кристијан Вик је истакао да "панцере" очекује тешка утакмица против БиХ јер ће "змајићи" вјероватно играти дефанзивно.

"Имају веома брзе играче у нападу па можемо очекивати да играју дугим лоптама на њих и покушаћемо да нађемо рјешење за такву игру", рекао је Вик.

Утакмица између БиХ и Њемачке на програму је у четвртак од 12.00 сати у Кострени, предграђу Ријеке.

У Групи Ц још су селекције Србије и Републике Ирске, чији меч првог кола почиње сутра у 16.30 часова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар