ЕП: Кадети Србије спремни за премијеру!

Играчи Перице Огњеновића у четвртак од 16. 30 играју против Републике Ирске.

Фудбал 03.05.2017 | 15:00
ЕП: Кадети Србије спремни за премијеру!
Кадетска репрезентација Србије утакмицом против Републике Ирске у четвртак (16.30) почиње Европско првенство у Хрватској, а селектор Перица Огњеновић истиче да екипа спремно дочекује континентални шампионат и да верује у добар резултат.

Српска селекција до 17 година после припрема у Старој Пазови и Умагу преселила се у Опатију, где борави до меча са Ирцима који се игра сутра од 16.30 сати у Кострени.

У истој Д групи првенства Европе су Немачка и Босна и Херцеговина.

"Најважније је да су сви играчи здрави и спремни да спроведу захтеве које смо поставили. Први утисци у Опатији су врло позитивни, спремамо се за почетак турнира и мислимо само на наредну утакмицу. У позитивном расположењу очекујемо дуел са Ирском, који је значајан и може нам олакшати остварење нашег циља. Ирци су борбена, такмичарска екипа, увек неугодан противник. Спремни смо за такву утакмицу и ако будемо на нашем нивоу, верујем у успех", рекао је Огњеновић, а преноси сајт ФСС.

Капитен и нови члан Партизана Армин Ðерлек наглашава да екипа једва чека почетак турнира.

"Веома смо мотивисани да се представимо у правом светлу. Ирска је типична остврска репрезентација која игра снажно, без калкулација, знају да играју на резултат, воле контакт. Учинићемо све да победом почнемо наше учешће, јер бисмо тако олакшали пут и растерећено ушли у наставак такмичења", поручује Ðерлек који недавно потписао за црно-беле из Београда.

Србију после дуела са Ирцима очекују мечеви са Немачкој 7. маја, као и три дана касније са Босном и Херцеговином.

Састав Србије:

Голмани: Милош Гордић (Црвена звезда) и Алекса Милојевић (Јагодина); 

Играчи одбране: Александар Костић (Црвена звезда), Димитрије Каменовић (Чукарички), Златан Шеховић (Партизан), Јован Владимир Павловић (Спорт Тим, Бањалука), Светозар Марковић (Партизан); 

Средина терена: Марко Јанковић (Црвена звезда), Армин Ðерлек (Партизан), Жељко Гаврић (Црвена звезда), Иван Илић (Црвена звезда), Михаило Нешковић (Војводина), Вања Звеканов (Спартак, Суботица), Матеја Зувић (Партизан), Слободан Тедић (Војводина); 

Нападачи: Милутин Видосављевић (Чукарички),Филип Ступаревић (Вождовац) и Јован Кокир (Партизан);

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар