Крај: Разводи се Исидора Бјелица

Списатељица Исидора Бјелица и редитељ Небојша Пајкић, разводе се након скоро две деценије заједничког живота.

Регион 01.05.2017 | 07:51
Крај: Разводи се Исидора Бјелица
Пар који је важио за најстабилнији на јавној сцени, за сада је остао недоступан за коментар, али је списатељица у недавном интервјуу, који је дала за "Ало!", говорила о разводу.

- Небојша полако пуца. Да нисам овако ограничена временом, па да га ослободим себе на суду. Много му је тешко. Разумем ја то. Тешко му је, као Вили и Лаву, зато се трудим да понекад се склоним, отпутујем код пријатељица.

Има тренутака када ми се плаче и ја тада плачем. Имам право на то - рекла је Исидора недавно у интервјуу у којем је говорила кроз какве све потешкоће пролази током своје борбе са опаком болешћу.

Осим тога, Исидора је говорила и о томе како је њена болест утицала на породицу.

- Данас породице пуцају због немаштине, тешке борбе за живот, стреса, беде а када на то додате најтежу опаку болест која буквално све разори онда није чудо што људи не могу даље.

Проблем је што су болесни и њихове породице препустени сами себи, што ако не умреш брзо постајеш персона нон грата јер нико не жели да се подсећа да живот мозе бити тако окрутан и бедан. Ми живимо у цивилизацији где се све брзо изгустира па и људска бол и патња.. Ако не умреш брзо постајеш досадан, патетичан и гњаватор... Инстант зивот, инстант љубав, инстант смрт....

Страшно је шта рак уради свакој породици.... Са друге стране свако има свој капацитет издржљивости и то се не може никоме замерити. Сви смо ми само крхки људи... Добар део моје патње произлазио је из мог романтичног погледа на свет и људе, ето ни болест да ме скине са тога... Гледаћу да се негде склоним да не сметам никоме...

(ало.рс)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

милос

01.05.2017 07:22

Зелим ти од срца да брзо оздравис !најлаксе је предат се 'бори се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Санн

01.05.2017 08:38

Све је то тацно,на насу залост.Мислим нас обољелих.На поцетку нас као сазалијевају,траје то мјесецима,годинама.Док не постанемо персона нон грата.Сметамо свакоме на неки нацин,појединцима смо добра тема за оговарање.Само једно могу реци:Цувајте своје здравље,јер кад га изгубите немате висе ниста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАУДА

01.05.2017 10:01

МА ТИ СИ КРАЉИЦА И ЛАФИЦА..БЕЗ ОБЗИРА СТА ТИ СЕ ДЕСАВА..ОСТАНИ ТАКВА УВИЈЕК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

01.05.2017 10:35

Била си и остацес посебна! залим сто је таквих веома мало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

01.05.2017 11:24

Добро је и издрзо и оволуко треба да добије орден

ОДГОВОРИТЕ
Name

Санн

01.05.2017 15:57

Како тако говорис цовјеце,зена је болесна.Стварно има нас свакаквих!

Name

Мили

01.05.2017 16:32

Кога то јос занима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ух

01.05.2017 16:51

А сто ка..ш. Као све фина ништа не замјериш ал га испљува. Фино кажеш коњ ме оставља кад ми је најтеже. Ја то прихватам и кажем да је коњ. И моја супруга је имала исти проблем није ми падало на памет да је оставим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

06.05.2017 10:36

Исидора главу горе недај се нико није вредан да секирас.Брз опоравак.