Kraj: Razvodi se Isidora Bjelica

Spisateljica Isidora Bjelica i reditelj Nebojša Pajkić, razvode se nakon skoro dve decenije zajedničkog života.

Region 01.05.2017 | 07:51
Kraj: Razvodi se Isidora Bjelica
Par koji je važio za najstabilniji na javnoj sceni, za sada je ostao nedostupan za komentar, ali je spisateljica u nedavnom intervjuu, koji je dala za "Alo!", govorila o razvodu.

- Nebojša polako puca. Da nisam ovako ograničena vremenom, pa da ga oslobodim sebe na sudu. Mnogo mu je teško. Razumem ja to. Teško mu je, kao Vili i Lavu, zato se trudim da ponekad se sklonim, otputujem kod prijateljica.

Ima trenutaka kada mi se plače i ja tada plačem. Imam pravo na to - rekla je Isidora nedavno u intervjuu u kojem je govorila kroz kakve sve poteškoće prolazi tokom svoje borbe sa opakom bolešću.

Osim toga, Isidora je govorila i o tome kako je njena bolest uticala na porodicu.

- Danas porodice pucaju zbog nemaštine, teške borbe za život, stresa, bede a kada na to dodate najtežu opaku bolest koja bukvalno sve razori onda nije čudo što ljudi ne mogu dalje.

Problem je što su bolesni i njihove porodice prepusteni sami sebi, što ako ne umreš brzo postaješ persona non grata jer niko ne želi da se podseća da život moze biti tako okrutan i bedan. Mi živimo u civilizaciji gde se sve brzo izgustira pa i ljudska bol i patnja.. Ako ne umreš brzo postaješ dosadan, patetičan i gnjavator... Instant zivot, instant ljubav, instant smrt....

Strašno je šta rak uradi svakoj porodici.... Sa druge strane svako ima svoj kapacitet izdržljivosti i to se ne može nikome zameriti. Svi smo mi samo krhki ljudi... Dobar deo moje patnje proizlazio je iz mog romantičnog pogleda na svet i ljude, eto ni bolest da me skine sa toga... Gledaću da se negde sklonim da ne smetam nikome...

(alo.rs)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

milos

01.05.2017 09:22

Zelim ti od srca da brzo ozdravis !najlakse je predat se 'bori se

ODGOVORITE
Name

Sann

01.05.2017 10:38

Sve je to tacno,na nasu zalost.Mislim nas oboljelih.Na pocetku nas kao sazalijevaju,traje to mjesecima,godinama.Dok ne postanemo persona non grata.Smetamo svakome na neki nacin,pojedincima smo dobra tema za ogovaranje.Samo jedno mogu reci:Cuvajte svoje zdravlje,jer kad ga izgubite nemate vise nista!

ODGOVORITE
Name

LAUDA

01.05.2017 12:01

MA TI SI KRALJICA I LAFICA..BEZ OBZIRA STA TI SE DESAVA..OSTANI TAKVA UVIJEK.

ODGOVORITE
Name

Maki

01.05.2017 12:35

Bila si i ostaces posebna! zalim sto je takvih veoma malo!

ODGOVORITE
Name

Pero

01.05.2017 13:24

Dobro je i izdrzo i ovoluko treba da dobije orden

ODGOVORITE
Name

Sann

01.05.2017 17:57

Kako tako govoris covjece,zena je bolesna.Stvarno ima nas svakakvih!

Name

Mili

01.05.2017 18:32

Koga to jos zanima?

ODGOVORITE
Name

Uh

01.05.2017 18:51

A sto ka..š. Kao sve fina ništa ne zamjeriš al ga ispljuva. Fino kažeš konj me ostavlja kad mi je najteže. Ja to prihvatam i kažem da je konj. I moja supruga je imala isti problem nije mi padalo na pamet da je ostavim.

ODGOVORITE
Name

Nina

06.05.2017 12:36

Isidora glavu gore nedaj se niko nije vredan da sekiras.Brz oporavak.