Кемиш за Мају "стрептомицин“

Откако је Маја Николић дошла у жири „Пинкових звезда”, свака субота је пуна изненађења, свађа, али и скандалозних изјава које поменута пјевачица са лакоћом изговара.

Забава 29.04.2017 | 10:59
Кемиш за Мају "стрептомицин“
Једина колегиница која јој се увијек супротставља јесте Зорица Брунцлик, а од вечерас то ради и њен супруг Мирољуб Аранђеловић Кемиш.

Изгледа да је Кемиш прави“ стрептомицин“ за Мају јер откако је он дошао, Маја се није усудила да поново изјави како „Зорица није компетентна да сједи у жирију”. Брунцликова и за то има објашњење, које је радо открила за „Ало!”.

- Она из руку пије воду Мирољубу. Куд не дође мој мужић раније?! Маја је призивала да он буде овдје и да се све изглади - рекла нам је пјевачица, показујући рукама као да је Николићева нешто бајала да би Аранђеловић дошао у популарно музичко такмичење.

На питање да ли је Мирољуб дошао како би јој помогао да се брани од напада колегинице и био јој заштитник она одговара:

- Не треба мени подршка. Умијем ја све сама! Мирољуб је дошао као појачање жирију, а не мени - каже Зорица за „Ало!”.



Пјевачица тврди како је њен супруг бацио у други план све чланове жирија, те да је одлична замјена њеној колегиници Драгани Мирковић, која је због болести мужа морала да се накратко вријеме повуче из такмичења.

- Мирољуб нас је све засјенио. Нисам му давала савјете када је дошао, управо због тога што је он гледао све емисије и увијек је био моја „драга Савјета” - открива нам пјевачица, која признаје да јој снимања „Пинкових звезда” уопште не падају тешко.

Када смо је питали да ли јој представља проблем то што није често код куће због учесталих снимања, Зорица нам је са осмјехом одговорила.

- Па ви мислите да сам ја матора? Ја волим све што воле млади, баш као Дара Бубамара - рекла нам је пјевачица видно расположена.

Иначе, Зорица је један од ријетких чланова жирија „Пинкових звезда” који без длаке на језику коментарише кандидате.

Она не скрива чак ни када се разочара у поједине такмичаре. Увијек им то искрено каже, ма колико да је сурово.
Њен највећи проблем у емисији заправо је њена колегиница Маја Николић, која је константно прозива.

Николићева је након једне емисије за „Ало!” изјавила како Брунцликова није довољно поткована знањем да би била дио овог шоу-програма, те да јој није мјесто на црвеним столицама. Између осталог, Маја је тада испричала и како њена колегиница није духовита, те да би требало да се спакује и напусти жири.

Овакве Мајине приче Зорицу уопште нису потресле. Напротив, само су јој дале додатни стимуланс да улази у сукобе са њом.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар