Пирес запалио Лондон: Арсенал доводи Мбапеа!

Француски ас зна нешто што други не знају?!

Фудбал 30.04.2017 | 22:00
Пирес запалио Лондон: Арсенал доводи Мбапеа!
Цео свет врти се око Килијана Мбапеа последњих месеци! Ултраталентованог Француза гледају апсолутно сви највећи, уједно и финансијски имућни клубови и жарко желе да га већ од лета виде у својим редовима. 

Мбапеов менаџер Паскал Боисо недавно је открио да његов штићеник има четири фантастичне опције. Реал је, наводно, на прагу да потпише француско чудо од детета. Нису далеко ни Барселона, Манчестер Сити и Јунајтед. Ту  је, наводно, и Бајерн, пошто јеМбапе у најозбиљнијим плановима баварског гиганта. Помиње се и Пари Сен Жермен, иако је тешко очекивати да ће Монако свој бисер продати најљућем ривалу. У игри је и Челси. А током недавног двомеча с Манчестер Ситијем долазили су и скаути Арсенала да помно испрате игре момка кога многи зову - нови Тијери Анри. 

А чувени француски везиста Робер Пирес уверава - управо ће Арсенал довести Килијана Мбапеа наредног лета. Изјаву којом је запалио Северни Лондон Пирес је дао француским медијима, којима је открио да је само питање колики ће укупни износ трансфера бити. Последњих седмица помињале су се суме између 80.000.000 и 100.000.000 евра. 

"Ја верујем да ће Арсенал купити Килијана, само је питање за колико новца. Мбапе већ сада има потенцијал да игра у Арсеналу, а венгер би био идеалан тренер за њега. Монако и Арсенал су врло слични клубови, тако да Мбапе неће имати велику транзицију", уверава Пирес. 

Он такође верује да је Килијан једини играч који би заиста могао да наследи Тијерија Анрија.

"Нема потребе да их поредимо, Мбапе још није спреман да га пореде с Анријем. Али, готово су идентични тип играча. Обојица су брзи, снажни и велики стрелци, с тим што је Мбапе млад. Не би било фер према Килијану да га сада поредимо с неким. Надам се да ће Мбапе ићи Анријевим стопама".

Могу ли навијачи Арсенала да ставе шампањац на лед? 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар