Pires zapalio London: Arsenal dovodi Mbapea!

Francuski as zna nešto što drugi ne znaju?!

Fudbal 30.04.2017 | 22:00
Pires zapalio London: Arsenal dovodi Mbapea!
Ceo svet vrti se oko Kilijana Mbapea poslednjih meseci! Ultratalentovanog Francuza gledaju apsolutno svi najveći, ujedno i finansijski imućni klubovi i žarko žele da ga već od leta vide u svojim redovima. 

Mbapeov menadžer Paskal Boiso nedavno je otkrio da njegov štićenik ima četiri fantastične opcije. Real je, navodno, na pragu da potpiše francusko čudo od deteta. Nisu daleko ni Barselona, Mančester Siti i Junajted. Tu  je, navodno, i Bajern, pošto jeMbape u najozbiljnijim planovima bavarskog giganta. Pominje se i Pari Sen Žermen, iako je teško očekivati da će Monako svoj biser prodati najljućem rivalu. U igri je i Čelsi. A tokom nedavnog dvomeča s Mančester Sitijem dolazili su i skauti Arsenala da pomno isprate igre momka koga mnogi zovu - novi Tijeri Anri. 

A čuveni francuski vezista Rober Pires uverava - upravo će Arsenal dovesti Kilijana Mbapea narednog leta. Izjavu kojom je zapalio Severni London Pires je dao francuskim medijima, kojima je otkrio da je samo pitanje koliki će ukupni iznos transfera biti. Poslednjih sedmica pominjale su se sume između 80.000.000 i 100.000.000 evra. 

"Ja verujem da će Arsenal kupiti Kilijana, samo je pitanje za koliko novca. Mbape već sada ima potencijal da igra u Arsenalu, a venger bi bio idealan trener za njega. Monako i Arsenal su vrlo slični klubovi, tako da Mbape neće imati veliku tranziciju", uverava Pires. 

On takođe veruje da je Kilijan jedini igrač koji bi zaista mogao da nasledi Tijerija Anrija.

"Nema potrebe da ih poredimo, Mbape još nije spreman da ga porede s Anrijem. Ali, gotovo su identični tip igrača. Obojica su brzi, snažni i veliki strelci, s tim što je Mbape mlad. Ne bi bilo fer prema Kilijanu da ga sada poredimo s nekim. Nadam se da će Mbape ići Anrijevim stopama".

Mogu li navijači Arsenala da stave šampanjac na led? 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar