Нескромни Ромарио: Ма, какви Марадона и Меси...!

Бивши бразилски фудбалер сматра да је "кудрави гаучос" испред прве звезде Барселоне, а да је најбољи на свету његов земљак!

Фудбал 29.04.2017 | 12:00
Нескромни Ромарио: Ма, какви Марадона и Меси...!
Један од најбољих фудбалера свих времена, Бразилац Ромарио, коментарисао је ко је бољи: Лионел Меси или Дијего Армандо Марадона.

Дао је изненађујући одговор. Изјавио је да је Марадона бољи од Месија, јер је освојио Светско првенство, али и додао да ниједан од њих није најбољи.

"Лионел не може бити бољи, јер је Марадона освојио Мундијал. Да би га престигао мора да освоји пехар Светског првенства. Меси игра само добро за Барселону, а не чини то са репрезентацијом Аргентине", изјавио је за бразилски "Фоx Спортс" Ромарио.

Меси је за Барсу постигао више од 500 голова, Марадона је у каријери дао 312, а бивши бразилски ас, освајач Златне лопте и светски шампион 1994. године, нескромно је изјавио да сматра да је био успешнији од обојице Аргентинаца.

"Они су одлични голгетери, али сам био испред њих. То стварно мислим и говорим то са много понизности", рекао је Бразилац, који тврди да је у каријери постигао 1.000 голова, иако статистика ФИФА показује мало другачије (929).

У избору Меси или Марадона изабрао је - трећег и, случајно или намерно, свог земљака.

"Данас, у односу на то како игра за клуб и репрезентацију, сматрам да је најбољи на свету Нејмар", навео је Ромарио, који се последњих година бави политиком.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар