Војвоткиња у обичним патикама

Класични модел патика компаније „Суперга“ освојио је и војвоткињу од Кембриџа, која је на јучерашњем лондонском маратону, у друштву принчева Вилијама и Харија, бодрила учеснике велике трке.

Мода и љепота 25.04.2017 | 09:43
Војвоткиња у обичним патикама
Трка у Лондону организована је у сарадњи са осам водећих хуманитарних организација које подижу свест и пружају помоћ особама с менталним болестима.

Током ове манифестације и сличних спортских активности принцеза Кејт бира лежерну одећу и обућу. Најчешће се одлучује за фармерке, тамне спортске јакне и једноставне мајице, а у последње време обавезно носи беле патике британске компаније „Суперга“.

Модел "2750 Цоту Цлассицс" идеалан је за модне играрије, одлично иде уз панталоне, тренерке, али и пролећне сукње и хаљине. Цена пара је 60 евра.  

Због свечаних протоколарних дужности, војвоткиња се ретко виђа у спортском издању па њене лежерне одевне комбинације привлаче велику пажњу јавности, некада већу него елегантне хаљине и пословни комплети. То је нарочито приметно када је реч о доступнијој гардероби коју може да приушти становништво са просечним примањима.
 
 
РТС
фото:интернет
 
 

Коментари / 0

Оставите коментар