Vojvotkinja u običnim patikama

Klasični model patika kompanije „Superga“ osvojio je i vojvotkinju od Kembridža, koja je na jučerašnjem londonskom maratonu, u društvu prinčeva Vilijama i Harija, bodrila učesnike velike trke.

Moda i ljepota 25.04.2017 | 09:43
Vojvotkinja u običnim patikama
Trka u Londonu organizovana je u saradnji sa osam vodećih humanitarnih organizacija koje podižu svest i pružaju pomoć osobama s mentalnim bolestima.

Tokom ove manifestacije i sličnih sportskih aktivnosti princeza Kejt bira ležernu odeću i obuću. Najčešće se odlučuje za farmerke, tamne sportske jakne i jednostavne majice, a u poslednje vreme obavezno nosi bele patike britanske kompanije „Superga“.

Model "2750 Cotu Classics" idealan je za modne igrarije, odlično ide uz pantalone, trenerke, ali i prolećne suknje i haljine. Cena para je 60 evra.  

Zbog svečanih protokolarnih dužnosti, vojvotkinja se retko viđa u sportskom izdanju pa njene ležerne odevne kombinacije privlače veliku pažnju javnosti, nekada veću nego elegantne haljine i poslovni kompleti. To je naročito primetno kada je reč o dostupnijoj garderobi koju može da priušti stanovništvo sa prosečnim primanjima.
 
 
RTS
foto:internet
 
 

Komentari / 0

Ostavite komentar