Бинго изгорио, радници збринути

У пожару који се догодио у тржном центру Бинго у Мостару, 22. априла у вечерњим сатима, Бинго центар је у потпуности изгорио. Радници су збринути, а када се ситуација стабилизује обновиће објекат, поручују из компаније Бинга.

Босна и Херцеговина 24.04.2017 | 14:19
Бинго изгорио, радници збринути
"У овој потресној ситуацији, срећа је што нема људских жртава, а наша највећа вриједност - наши радници су збринути и добро су. Један дио радника је распоређен у наше друге трговине на подручју Мостара, а остали су почели са кориштењем годишњег одмора. Након овога, убрзо ћемо правити нове прерасподјеле како би се сачувала радна мјеста", поручили су из компаније Бинго.

Како наводе, у објекту су стечени услови за обављање увиђаја, а припадници сектора КРИМ полиције ХНК  већ су у објекту, уз стални надзор ватрогасне бригаде, те се у наредном периоду очекују информације о узроку пожара.

"О новчаној вриједности штете још увијек је рано говорити. Наше остале пословнице у Мостару су на располагању нашим цијењеним купцима који су до сада обављали куповину у центру који је задесио пожар, а чим се ситуација стабилизује и заврше све потребне  радње, кренућемо у обнову нашег центра", наводи се из ове компаније.

Из Бинга су се захвалили на подршци путем друштвених мрежа, пословних контаката или медија.

"Посебно захваљујемо нашим радниицма, купцима, пословним партнерима, грађанима Мостара и ватрогасним и полицијским службама, јер су уз нас били од самог почетка несреће", стоји на крају саопштења компаније Бинго.

(Н1)

Коментари / 0

Оставите коментар