Фетел изводи индирект у мечу против Дајмлерове сујете!

Возач Ферарија шаље јасну поруку супарничком табору у којој стоји да ће Скудерија у Сочију имати предност због хладнијег асфалта.

Остали спортови 25.04.2017 | 13:15
Фетел изводи индирект у мечу против Дајмлерове сујете!
У Мерцедес АМГ Петронасу већ влада зебња због Фераријеве брзине на протеклим тркама. Себастијан Фетел их на свој начин уверава да би и следећа трка требало да одговара његовом тиму. Немац пикира на хладнији асфалт у Сочију због кога би по њему Скудерија могла да буде у незнатној предности.

“Сигуран сам да нећемо имати проблем са временским условима у Сочију. Тамо је температура знатно нижа него у Бахреину. У Кини је било слично па смо били јако конкурентни”, рекао је Себастијан Фетел, а онда се обратио супарницима.

“Наш превасходни задатак је да наставимо да вршимо притисак на наше конкурентне. Пре свега мислим на Луиса Хамилтона. Све до овога тренутка, Ферари је имао перфектну тактику и морам да честитам тиму на добро обављеном послу” рекао је Фетел и печатирао изазов. Луис Хамилтон ће због тога морати ваљано да се спреми како би одговорио делима на домаћи задатак кога поставља тим из Маранела.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар