Fetel izvodi indirekt u meču protiv Dajmlerove sujete!

Vozač Ferarija šalje jasnu poruku suparničkom taboru u kojoj stoji da će Skuderija u Sočiju imati prednost zbog hladnijeg asfalta.

Ostali sportovi 25.04.2017 | 13:15
Fetel izvodi indirekt u meču protiv Dajmlerove sujete!
U Mercedes AMG Petronasu već vlada zebnja zbog Ferarijeve brzine na proteklim trkama. Sebastijan Fetel ih na svoj način uverava da bi i sledeća trka trebalo da odgovara njegovom timu. Nemac pikira na hladniji asfalt u Sočiju zbog koga bi po njemu Skuderija mogla da bude u neznatnoj prednosti.

“Siguran sam da nećemo imati problem sa vremenskim uslovima u Sočiju. Tamo je temperatura znatno niža nego u Bahreinu. U Kini je bilo slično pa smo bili jako konkurentni”, rekao je Sebastijan Fetel, a onda se obratio suparnicima.

“Naš prevashodni zadatak je da nastavimo da vršimo pritisak na naše konkurentne. Pre svega mislim na Luisa Hamiltona. Sve do ovoga trenutka, Ferari je imao perfektnu taktiku i moram da čestitam timu na dobro obavljenom poslu” rekao je Fetel i pečatirao izazov. Luis Hamilton će zbog toga morati valjano da se spremi kako bi odgovorio delima na domaći zadatak koga postavlja tim iz Maranela.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar