Лајпциг ће имати најбољег десног бека Бундеслиге!

11. 000. 000 за играча кога је Гвардиола отерао из Бајерна! Мичел Вајзер стиже из Херте!

Фудбал 18.04.2017 | 19:00
Лајпциг ће имати најбољег десног бека Бундеслиге!
Ред Бул Лајпциг на прагу још једног капиталног улова. Како наводи Билд другопласирани клуб из ове бундеслигашке сезоне победио је конкуренцију из Француске и Италије и уговорио долазак десног бека Херте Мичела Вајзера.

Можда није звучно име, али за Вајзера многи мисле да ће следеће сезоне, када Филип Ламоде у пензију, а Сеад Колашинац у Премијер лигу (Енглези кажу у Арсенал), бити најбољи десни бек у Бундеслиги.

Реч је о момку који је у немачком првенству још од пролећа 2012. када је постао најмлађи дебитант у историји Келна, а који је потом прешао у Бајерн, па играо на позајмици у Кајзерслаутерну. Филтер код Пепа Гвардиоле ипак није прошао - а и како је могао поред живог Лама? - али је по селидби у Берлин заблистао с тим да је ове сезоне имао приличних проблема са повредама.

Без обзира, кад је био здрав био је поуздан у дефанзиви и прилично опасан у офанзиви. Кад се на све то дода Билдова информација да у његовом уговору са Хертом стоји и откупна клаузула по којој Вајзерово слобода кошта прихватљивих 11.000.000 евра утисак је да је Лајцпиг на прагу одличног посла.

Воле на истоку Немачке такве фудбалере. Вајзеру су тек 22 лета.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар