Lajpcig će imati najboljeg desnog beka Bundeslige!

11. 000. 000 za igrača koga je Gvardiola oterao iz Bajerna! Mičel Vajzer stiže iz Herte!

Fudbal 18.04.2017 | 19:00
Lajpcig će imati najboljeg desnog beka Bundeslige!
Red Bul Lajpcig na pragu još jednog kapitalnog ulova. Kako navodi Bild drugoplasirani klub iz ove bundesligaške sezone pobedio je konkurenciju iz Francuske i Italije i ugovorio dolazak desnog beka Herte Mičela Vajzera.

Možda nije zvučno ime, ali za Vajzera mnogi misle da će sledeće sezone, kada Filip Lamode u penziju, a Sead Kolašinac u Premijer ligu (Englezi kažu u Arsenal), biti najbolji desni bek u Bundesligi.

Reč je o momku koji je u nemačkom prvenstvu još od proleća 2012. kada je postao najmlađi debitant u istoriji Kelna, a koji je potom prešao u Bajern, pa igrao na pozajmici u Kajzerslauternu. Filter kod Pepa Gvardiole ipak nije prošao - a i kako je mogao pored živog Lama? - ali je po selidbi u Berlin zablistao s tim da je ove sezone imao priličnih problema sa povredama.

Bez obzira, kad je bio zdrav bio je pouzdan u defanzivi i prilično opasan u ofanzivi. Kad se na sve to doda Bildova informacija da u njegovom ugovoru sa Hertom stoji i otkupna klauzula po kojoj Vajzerovo sloboda košta prihvatljivih 11.000.000 evra utisak je da je Lajcpig na pragu odličnog posla.

Vole na istoku Nemačke takve fudbalere. Vajzeru su tek 22 leta.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar