Галијани: Потпуно сам полудео!

“На емотивном плану се ништа није изменило, и даље навијам за Милан, без обзира што више нисам део директорског колегијума”, поручио је доскорашњи челник Росонера.

Фудбал 18.04.2017 | 17:00
Галијани: Потпуно сам полудео!
Адријано Галијани је отишао из Милана, али Милан никада неће отићи из његовог срца. Иако више нема никакву функцију у славном клубу, бивши извршни директор Росонера признао је да је на потпуно исти начин реаговао након изједначења Кристијана Запате у миланском дербију, као што је то чинио много мута док је био на функцији.

Ипак, овога пута је утакмицу гледао у једном ресторану у близини Милана.

“Био је то мој уобичајени начин, потпуно сам полудео! На емотивном плану се ништа није изменило, и даље навијам за Милан, без обзира што више нисам део директорског колегијума. Разговарао сам са Берлусконијем и он је био срећан. Свако ко мисли да ћемо желети лоше новим власницима је дубоко погрешио”, рекао је Галијани.

О самом дербију са Интером.

“Нисмо заслужили да изгубимо, разговарао сам и са Монтелон дуго. Интер не може да се жали због примљеног гола у 97. минуту, јер се нама то исто десило у Торину против Јувентусу. Можда се вратим на Сан Сиро у наредној утакмици, видећемо. Разговарао сам са новим директором Фасонеом. Имамо одличан однос”, рекао је Галијани.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар