Galijani: Potpuno sam poludeo!

“Na emotivnom planu se ništa nije izmenilo, i dalje navijam za Milan, bez obzira što više nisam deo direktorskog kolegijuma”, poručio je doskorašnji čelnik Rosonera.

Fudbal 18.04.2017 | 17:00
Galijani: Potpuno sam poludeo!
Adrijano Galijani je otišao iz Milana, ali Milan nikada neće otići iz njegovog srca. Iako više nema nikakvu funkciju u slavnom klubu, bivši izvršni direktor Rosonera priznao je da je na potpuno isti način reagovao nakon izjednačenja Kristijana Zapate u milanskom derbiju, kao što je to činio mnogo muta dok je bio na funkciji.

Ipak, ovoga puta je utakmicu gledao u jednom restoranu u blizini Milana.

“Bio je to moj uobičajeni način, potpuno sam poludeo! Na emotivnom planu se ništa nije izmenilo, i dalje navijam za Milan, bez obzira što više nisam deo direktorskog kolegijuma. Razgovarao sam sa Berluskonijem i on je bio srećan. Svako ko misli da ćemo želeti loše novim vlasnicima je duboko pogrešio”, rekao je Galijani.

O samom derbiju sa Interom.

“Nismo zaslužili da izgubimo, razgovarao sam i sa Montelon dugo. Inter ne može da se žali zbog primljenog gola u 97. minutu, jer se nama to isto desilo u Torinu protiv Juventusu. Možda se vratim na San Siro u narednoj utakmici, videćemo. Razgovarao sam sa novim direktorom Fasoneom. Imamo odličan odnos”, rekao je Galijani.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar