Габигол мора да игра у Интеру, иначе ће отићи!

Траже га клубови из Италије, Шпаније и Енглеске! "Повратак у Бразил није опција", јасан је агент Вагнер Рибеиро.

Фудбал 18.04.2017 | 17:30
Габигол мора да игра у Интеру, иначе ће отићи!
Изненадни долазак познатог фудбалског агента Вагнера Рибеира у Милано помно је испраћен у италијанској штампи, упркос томе што је тема број један нови почетак Милана, под вођством пребогатог кинеског конзорцијума. 

Како се може чути, Рибеиро није уопште срећан и дошао је у Милано како би по хитном поступку обавио разговор са челницима Интера. Наравно, тема састанка биће Рибеировштићеник Габријел Барбоса, надалеко познатији као Габигол, који који је од летошњег доласка у Интер одиграо само 81 минут у Серији А, распоређених на чак седам утакмица. Када се на то додају и 72 минута из Купа Италије, добија се бројка од свега 153 минута на терену. Што није нимало похвално за играча за кога је искеширано чак 30.000.000 евра.

Управо из тог разлога Рибеиро планира да пронађе решење за перспективног голгетера, који ће можда бити приморан да промени средину од лета.

„Габријел ниједног тренутка није зажалио што је изабрао Интер. У питању је врхунски клуб. Међутим, он је овде понижен - физички, морално и психички. Стигао је у Интер као олимпијски шампион и један од водећих играча Сантоса. А никад му није пружена адекватна шанса. Ако не буде играо, отићи ће у неки други велики клуб“, јасан је Рибеиро.

На питање да ли постоји могућност повратка у Бразил, како се донедавно писало, одговор је био јасан:

„Не, та опција не постоји. За њега су заинтересовани клубови из Италије, Шпаније и Енглеске. Он мора да има минутажу“, каже Рибеиро. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар