Gabigol mora da igra u Interu, inače će otići!

Traže ga klubovi iz Italije, Španije i Engleske! "Povratak u Brazil nije opcija", jasan je agent Vagner Ribeiro.

Fudbal 18.04.2017 | 17:30
Gabigol mora da igra u Interu, inače će otići!
Iznenadni dolazak poznatog fudbalskog agenta Vagnera Ribeira u Milano pomno je ispraćen u italijanskoj štampi, uprkos tome što je tema broj jedan novi početak Milana, pod vođstvom prebogatog kineskog konzorcijuma. 

Kako se može čuti, Ribeiro nije uopšte srećan i došao je u Milano kako bi po hitnom postupku obavio razgovor sa čelnicima Intera. Naravno, tema sastanka biće Ribeirovštićenik Gabrijel Barbosa, nadaleko poznatiji kao Gabigol, koji koji je od letošnjeg dolaska u Inter odigrao samo 81 minut u Seriji A, raspoređenih na čak sedam utakmica. Kada se na to dodaju i 72 minuta iz Kupa Italije, dobija se brojka od svega 153 minuta na terenu. Što nije nimalo pohvalno za igrača za koga je iskeširano čak 30.000.000 evra.

Upravo iz tog razloga Ribeiro planira da pronađe rešenje za perspektivnog golgetera, koji će možda biti primoran da promeni sredinu od leta.

„Gabrijel nijednog trenutka nije zažalio što je izabrao Inter. U pitanju je vrhunski klub. Međutim, on je ovde ponižen - fizički, moralno i psihički. Stigao je u Inter kao olimpijski šampion i jedan od vodećih igrača Santosa. A nikad mu nije pružena adekvatna šansa. Ako ne bude igrao, otići će u neki drugi veliki klub“, jasan je Ribeiro.

Na pitanje da li postoji mogućnost povratka u Brazil, kako se donedavno pisalo, odgovor je bio jasan:

„Ne, ta opcija ne postoji. Za njega su zainteresovani klubovi iz Italije, Španije i Engleske. On mora da ima minutažu“, kaže Ribeiro. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar