Копривица: Навијачи чине Партизан живим!

Шампион Европе са Партизаном 1992. Славиша Копривица рекао је да успомене из Истанбула не бледе и да ће тај успех увек имати посебно место у срцима навијача.

Кошарка 15.04.2017 | 21:15
Копривица: Навијачи чине Партизан живим!
Црно-бели су у четвртак обележили 25 година од највећег српског клупског кошаркашког успеха.

"Кад се скупимо свесни смо шта смо направили, само што мало старимо и мењамо се, али то је нормално. Када смо се прошли пут окупили на обележавању десет година још смо били активни, играли смо утакмицу, лепо је и што смо сада заједно", изјавио је Копривица

Копривица је истакао да су и две и по деценије касније навијачи Партизана посебна снага клуба који не дају да се успех из Истанбула заборави и да га преносе на млађе.

"И данас кад одем у Пионир у партеру видим исте људи који су долазили тада, дакле, они воле клуб без обзира да ли имамо тим који се бори за титулу шампиона Европе или за средину табеле. Они чине овај клуб живим и увек ће нас подсећати на оно што смо урадили", истакао је Копривица.

Он је у црно-белом дресу, сем титуле првака Европе 1992, освојио и два шампионска трофеју у Југославији (1987, 1992), као и Куп ЈУгославије (1992).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар