Koprivica: Navijači čine Partizan živim!

Šampion Evrope sa Partizanom 1992. Slaviša Koprivica rekao je da uspomene iz Istanbula ne blede i da će taj uspeh uvek imati posebno mesto u srcima navijača.

Košarka 15.04.2017 | 21:15
Koprivica: Navijači čine Partizan živim!
Crno-beli su u četvrtak obeležili 25 godina od najvećeg srpskog klupskog košarkaškog uspeha.

"Kad se skupimo svesni smo šta smo napravili, samo što malo starimo i menjamo se, ali to je normalno. Kada smo se prošli put okupili na obeležavanju deset godina još smo bili aktivni, igrali smo utakmicu, lepo je i što smo sada zajedno", izjavio je Koprivica

Koprivica je istakao da su i dve i po decenije kasnije navijači Partizana posebna snaga kluba koji ne daju da se uspeh iz Istanbula zaboravi i da ga prenose na mlađe.

"I danas kad odem u Pionir u parteru vidim iste ljudi koji su dolazili tada, dakle, oni vole klub bez obzira da li imamo tim koji se bori za titulu šampiona Evrope ili za sredinu tabele. Oni čine ovaj klub živim i uvek će nas podsećati na ono što smo uradili", istakao je Koprivica.

On je u crno-belom dresu, sem titule prvaka Evrope 1992, osvojio i dva šampionska trofeju u Jugoslaviji (1987, 1992), kao i Kup JUgoslavije (1992).

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar