Косовска полиција у приправности

Косовска полиција примјењује од данас посебан оперативни план, изјавио је синоћ за Тањуг замјеник министра унутрашњих послова Косова Милан Радојевић.

Србија 14.04.2017 | 08:31
Косовска полиција у приправности
Радојевић је прецизирао да је свим припадницима Косовске полиције који су на годишњем одмору наређено да се врате на посао и да је свим полицајцима радно вријеме са осам продужено на 12 часова.

Полицајцима на Косову је до даљњег, казао је Радојевић, забрањено узимање годишњег одмора.

Радојевић није демантовао, али ни потврдио да је разлог за овакав потез Косовске полиције могућност од терористичких напада на Косову, на које је синоћ упозорила америчка амбасада у Приштини, као и могући протести присталица косовске опозиције због враћања у скупштинску процедуру питања демаркације границе Косова са Црном Гором.

Радојевић је за Тањуг казао да ће Косовска полиција посебно током ускршњих празника бити у приправности нагласивши да су већ предузете одређене мјере у правцу додатног осигурања манастира на Косову.

Одлуку о посебном оперативном плану донио је Генерални директоријат Косовске полиције у Приштини.

Није први пут да америчка амбасада упозорава своје грађане, а позив на повећану опрезност током вјерских празника упућен је и прошле године.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дијагноза

14.04.2017 06:40

Толико о слози у НАТО алијанси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАЈКО

14.04.2017 06:43

МА КОЦЕ КОГА НАПАСТИ . МА ДАЈ МОЛИМ ВАС. САМО СЕ ДИЗЕ ХАЛАБУКА БЕЗ ПОТРЕБЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кокаин Стејт

14.04.2017 08:32

Ма како то у Кокаин Стејт.

ОДГОВОРИТЕ