Гужва и општи хаос у Београду

Према последњим информацијама Управе граничне полиције РС на граничним прелазима, на путничким терминалима нема дужих задржавања од 30 минута, док се већи број возила бележи на прелазима са Мађарском и Хрватском.

Србија 13.04.2017 | 16:55
Гужва и општи хаос у Београду
Међутим, на изласку из Београда и сама кретња кроз Београд је већ од 14 часова постала алармантна.

Како јављају наши извештачи око 15 часова, последњи радни дан уочи васкршњих празника донео је потпуни хаос на улицама престонице, логично, с обзиром да велики број житеља престонице везује 4 дана и иде у завичај, викендице, туристичке локације, ван земље…

– Сат времена сам ишао од Бувљака до Катанићеве (Врачар). Округло сат времена. Све је загушено – рекао нам је возач ког смо срели код Бранковог моста.







Са друге стране, на фотографији градских камера јасно можете видети која укључења и искључења са мостова су више него критична. То није све.

– Преко Аутокоманде се иде пола сата по километру. Све стоји. Најсигурнији су трамваји тренутно – јавила нам се и колегиница која је раније кренула од куће како би стигла у другу смену.

Из АМСС саветују да у сатима појачаног возачи користе мање оптерећених прелаза као што су Шид и Бачка Паланка са Хрватском, док се са Мађарском препоручују Келебија и Бачки Брег, или само у времену од 7-19 сати гранични прелази Хоргош ИИ, Бачки Виногради или Ђала.

На теретним терминалима на ГП Сремска Рача задржавања и до 240 минута.

(Телеграф.рс/Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар