Gužva i opšti haos u Beogradu

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, dok se veći broj vozila beleži na prelazima sa Mađarskom i Hrvatskom.

Srbija 13.04.2017 | 16:55
Gužva i opšti haos u Beogradu
Međutim, na izlasku iz Beograda i sama kretnja kroz Beograd je već od 14 časova postala alarmantna.

Kako javljaju naši izveštači oko 15 časova, poslednji radni dan uoči vaskršnjih praznika doneo je potpuni haos na ulicama prestonice, logično, s obzirom da veliki broj žitelja prestonice vezuje 4 dana i ide u zavičaj, vikendice, turističke lokacije, van zemlje…

– Sat vremena sam išao od Buvljaka do Katanićeve (Vračar). Okruglo sat vremena. Sve je zagušeno – rekao nam je vozač kog smo sreli kod Brankovog mosta.







Sa druge strane, na fotografiji gradskih kamera jasno možete videti koja uključenja i isključenja sa mostova su više nego kritična. To nije sve.

– Preko Autokomande se ide pola sata po kilometru. Sve stoji. Najsigurniji su tramvaji trenutno – javila nam se i koleginica koja je ranije krenula od kuće kako bi stigla u drugu smenu.

Iz AMSS savetuju da u satima pojačanog vozači koriste manje opterećenih prelaza kao što su Šid i Bačka Palanka sa Hrvatskom, dok se sa Mađarskom preporučuju Kelebija i Bački Breg, ili samo u vremenu od 7-19 sati granični prelazi Horgoš II, Bački Vinogradi ili Đala.

Na teretnim terminalima na GP Sremska Rača zadržavanja i do 240 minuta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari / 0

Ostavite komentar