Урош учи Гогу игрицама у сексу

Певачица Гога Секулић, која је однедавно верена са 15 година млађим Урошем Домановићем, прича за „Ало!“ да разлика у годинама не утиче на њихов однос, нарочито у кревету.

Забава 11.04.2017 | 11:19
Урош учи Гогу игрицама у сексу
Она истиче да је уз будућег супруга поново упознала љубав и да јој је он помогао да превазиђе смрт мужа Игора Рамовића.
Гога признаје да Урошу није било лако да схвати баријеру коју је имала према мушком свету после Игорове смрти и да јој је било тешко да уплови у везу.

- Није лако било ни њему ни мени, хвала му на разумевању и подршци коју ми је пружио у протеклом периоду. Мислим да су за везу и брак битни толеранција, компромис и разумевање. Док је тако, знам да ћемо бити срећни. Урош зна да буде будан читаву ноћ док сам негде на наступу и да чека да му се јавим телефоном да сам добро, да буде сигуран да је све ОК - поносно каже Секулићева и открива да иако је он деценију и по млађи од ње, није морала да га учи игрицама у кревету.

- Могу вам само рећи да он много тога зна, тако да сам заправо доста ја од њега научила - кроз смех открива Гога, коју смо питали да ли за Уроша увече спрема посебна секси издања.

- Само ћу вам рећи да ми у таквим ситуацијама смета сваки делић гардеробе. Тиме сам вам све рекла - враголасто одговара певачица и истиче да њеном будућесм супругу не смета када се она провокативно обуче.

- Он је тај који ме тера да се сексепилније облачим, додуше, он ме критикује када је моја фигура у питању и тражи да скинем још неких пет килограма. Он сматра да бих тиме довела тело до савршенства - каже она.

Гога је у Београд допутовала сама због промоције нове песме „Ред и закон“, коју потписује репер Стефан Ђурић Раста, а за коју снима и високобуџетни спот.

- Урош је морао да остане у Цириху због својих обавеза. Иако му је тешко када се раздвојимо, а како је то само на неколико дана, ипак има разумевања. Нарочито када је у питању мој посао, Урош прави компромис - каже Гога, која се вериником живи у луксузном делу Цириха.

На питање да ли је Урош њу прво упознао из медија и свега што се писало о њој, певачица каже да је то нажалост њена судбина, али и судбина сваке друге јавне личности.

- Није ми постављао много питања јер није претерано пратио шта се писало о мени, знао је оно што треба да зна. Он је захтевао да се наша веза заснива на поверењу и како сам ја неко ко увек говори истину, то није био проблем, тако да од самог почетка не постоје никакве тајне међу нама - каже Гога, с којом је Урош верио крајем децембра прошле године.

Свадбена церемонија очекује се ускоро у Београду.

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

робија

11.04.2017 10:50

Ма кога ти залис спонзорусо,казе пјесма невјерујој ни кад спава!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.04.2017 10:55

Крајњи домет дотицне су гацице. Не разумијем медије који једној таквој нули од зене уступају медијску пазњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вип-тетка

11.04.2017 12:36

ма кроз ову је просло висе меса него кроз Гавриловицев погон за прављење кобасица за годину дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ммм

11.04.2017 14:37

Јадна до сад била неука.

ОДГОВОРИТЕ