Бајерн пита: Салваторе, да ли си заинтересован да сједиш на клупи једно пар сезона?!

Свен Улрих је изгубио елан!

Фудбал 18.04.2017 | 18:00
Бајерн пита: Салваторе, да ли си заинтересован да сједиш на клупи једно пар сезона?!
Свен Улрих је обогатио трофејну ризницу, нешто и зарадио, али је после две сезоне на Алијанц арени ипак схватио да превише воли фудбал да би најлепше године каријере провео закуцан за клупу. Решио је да оде на крају сезоне и управи Бајерна задао главобољу. Јер мало је добрих голмана спремних да се прихвате ћорава посла какву представља борба са Мануелом Нојером за место међу стативама баварског гиганта.

Нојер је без премца. Уз Ђанлуиђија Буфона, а доста млађи од њега, вероватно најбољи голман на планети. Улрих је био број два. Смучило му се. Сада Бајерн тражи нову жртву. И изгледа ју је пронашао у Паризу. Или Памплони како вам је воља. Салваторе Сиригу први је пик немачког шампиона за Нојерову резерву.

Довољно добар да ускочи по потреби. Али много веће је питање је да ли је Сиригу спреман да пристане на улогу “моралне подршке“. У Паризу није био, па је по доласку Кевина Трапаотишао на позајмицу у Осасуну. Мада га је вероватно борба за опстанак у Примери приморала да стави прст на чело и размисли о приоритетима.

Цена би, преносе немачки медији, износила око 7.000.000 евра, пошто му уговор са Пари Сен Жерменом истиче 2018. године, а Свеци су вољни да се растану.

Наводно, опција је и голман Хамбурга Рене Адлер.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар