Bajern pita: Salvatore, da li si zainteresovan da sjediš na klupi jedno par sezona?!

Sven Ulrih je izgubio elan!

Fudbal 18.04.2017 | 18:00
Bajern pita: Salvatore, da li si zainteresovan da sjediš na klupi jedno par sezona?!
Sven Ulrih je obogatio trofejnu riznicu, nešto i zaradio, ali je posle dve sezone na Alijanc areni ipak shvatio da previše voli fudbal da bi najlepše godine karijere proveo zakucan za klupu. Rešio je da ode na kraju sezone i upravi Bajerna zadao glavobolju. Jer malo je dobrih golmana spremnih da se prihvate ćorava posla kakvu predstavlja borba sa Manuelom Nojerom za mesto među stativama bavarskog giganta.

Nojer je bez premca. Uz Đanluiđija Bufona, a dosta mlađi od njega, verovatno najbolji golman na planeti. Ulrih je bio broj dva. Smučilo mu se. Sada Bajern traži novu žrtvu. I izgleda ju je pronašao u Parizu. Ili Pamploni kako vam je volja. Salvatore Sirigu prvi je pik nemačkog šampiona za Nojerovu rezervu.

Dovoljno dobar da uskoči po potrebi. Ali mnogo veće je pitanje je da li je Sirigu spreman da pristane na ulogu “moralne podrške“. U Parizu nije bio, pa je po dolasku Kevina Trapaotišao na pozajmicu u Osasunu. Mada ga je verovatno borba za opstanak u Primeri primorala da stavi prst na čelo i razmisli o prioritetima.

Cena bi, prenose nemački mediji, iznosila oko 7.000.000 evra, pošto mu ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe 2018. godine, a Sveci su voljni da se rastanu.

Navodno, opcija je i golman Hamburga Rene Adler.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar