Ватерполисти Србије послије 15 година у Бечеју!

Селектор Србије Дејан Савић рекао је да његова екипа у свакој утакмици има обавезу да пружи максимум и да оствари што бољи резултат.

Остали спортови 10.04.2017 | 18:45
Ватерполисти Србије послије 15 година у Бечеју!
Подмлађени састав европског, светског и олимпијског шампиона дочекује у уторак (17х) Словачку, у последњем колу Групе А Светске лиге.

"Обавеза је увек иста. Квалитетан приступ утакмици, давање максимума и што бољи резултат. Овај састав је млад, осим (Николе) Јакшића нема никога из олимпијског тима. Прилика да се покажу у правом светлу, али је много важније што ћемо имати укупно пет тренинга", рекао је Савић.

Репрезентација ће после више од 15 година играти у Бечеју.
 
Екипа је комплетна, а у недељу је смањеним интезитетом тренирао Јакшић који има проблеме са леђима. Голман Србије Лазар Добожанов рекао је да је предстојећа утакмица прилика да се млада екипа покаже.

"Као и увек, без обзира на састав, идемо на победу. Мени је задовољство и част што ћу за репрезентацију играти у родном граду. Надам се великој подршци са трибина", навео јеДобожанов.

Други голман Димитрије Ристичевић рекао је да је Словачка незгодан ривал и подсетио да је у првом делу такмичења Србија победила после петераца.

"Видело се да су Словаци незгодан ривал. Немају шта да изгубе. Имамо поуке из првог сусрета и верујем да ћемо се Бечејцима представити у правом светлу", рекао јеРистичевић.

Најискуснији у српском тиму биће Страхиња Рашовић, који је рекао да екипа иде на победу.

"Ко год да игра за репрезентацију Србије игра на победу. Ривал није битан. Све зависи од нас. Имамо искуство из Новакија. Тада је (Душан) Мандић био са нама. Сада смо без њега али се наш циљ не мења. Верујем у победу", навео је Рашовић.

Савић има на располагању 15 играча, а у уторак ће одредити коначних 13 са утакмицу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар