Зорана Михајловић у Сребреници

У Сребреници је данас потписан уговор и положен камен темељац за изградњу новог обданишта и реконструкцију градске саобраћајнице. Овом чину присуствовала и министарка владе Србије Зорана Мијахловић.

Република Српска 10.04.2017 | 11:18
Зорана Михајловић у Сребреници
Представници Развојног програма Уједињених нација у Босни и Херцеговини (УНДП БиХ), ппштине Сребреница и извођача радова, у присуству представника Владе Републике Србије као донатора, потписали су уговор у просторијама Културног центра Сребреница.

На церемонији су били присутни Зорана Михајловић, потпредсједник Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Сезин Синаноглу, резидентна координаторка Уједињених нација у БиХ и резидентна представница УНДП БиХ и Младен Грујичић, начелник општине Сребреница.

Свечаним потписивањем уговора и полагањем камена темељца обиљежен је почетак градње вртића за 150 дјеце у Сребреници, те реконструкције регионалног пута Р-453. Ове активности представљају наставак сарадње која је договорена на Инвестиционо-развојној конференцији "Сребреница 2015".

У оквиру те сарадње Влада Републике Србије је донирала 5 милиона евра, од којих је два милиона дато као подршка општинском буџету, а три милиона за пројекте који су значајни за ревитализацију јавних објеката и инфраструктуре у Сребреници, међу којима су и изградња вртића и реконструкција пута.

(Н1)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ФЦУК ЕАСТ-WЕСТ

10.04.2017 09:19

Досла до свог новог кандидата за цланство у секти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

10.04.2017 09:45

Кога це те уцити у вртицу .Једино насем ДОДИКУ И његовим јатацима да увалимо цуцле па да они долазе свако јутро А мама Цвијановиц да буде на целу.

Name

јовика

10.04.2017 11:46

Како то да нема Говедарице и Босица мозда их није нико звао је ес такав посао без њих двојице

Name

Кики

10.04.2017 15:35

Сад јос треба направити 150 -ро дјеце. Страсна инвестиција,тј камен За блесаве.

ОДГОВОРИТЕ