Zorana Mihajlović u Srebrenici

U Srebrenici je danas potpisan ugovor i položen kamen temeljac za izgradnju novog obdaništa i rekonstrukciju gradske saobraćajnice. Ovom činu prisustvovala i ministarka vlade Srbije Zorana Mijahlović.

Republika Srpska 10.04.2017 | 11:18
Zorana Mihajlović u Srebrenici
Predstavnici Razvojnog programa Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), ppštine Srebrenica i izvođača radova, u prisustvu predstavnika Vlade Republike Srbije kao donatora, potpisali su ugovor u prostorijama Kulturnog centra Srebrenica.

Na ceremoniji su bili prisutni Zorana Mihajlović, potpredsjednik Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sezin Sinanoglu, rezidentna koordinatorka Ujedinjenih nacija u BiH i rezidentna predstavnica UNDP BiH i Mladen Grujičić, načelnik opštine Srebrenica.

Svečanim potpisivanjem ugovora i polaganjem kamena temeljca obilježen je početak gradnje vrtića za 150 djece u Srebrenici, te rekonstrukcije regionalnog puta R-453. Ove aktivnosti predstavljaju nastavak saradnje koja je dogovorena na Investiciono-razvojnoj konferenciji "Srebrenica 2015".

U okviru te saradnje Vlada Republike Srbije je donirala 5 miliona evra, od kojih je dva miliona dato kao podrška opštinskom budžetu, a tri miliona za projekte koji su značajni za revitalizaciju javnih objekata i infrastrukture u Srebrenici, među kojima su i izgradnja vrtića i rekonstrukcija puta.

(N1)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

FCUK EAST-WEST

10.04.2017 09:19

Dosla do svog novog kandidata za clanstvo u sekti!

ODGOVORITE
Name

AR

10.04.2017 09:45

Koga ce te uciti u vrticu .Jedino nasem DODIKU I njegovim jatacima da uvalimo cucle pa da oni dolaze svako jutro A mama Cvijanovic da bude na celu.

Name

jovika

10.04.2017 11:46

Kako to da nema Govedarice i Bosica mozda ih nije niko zvao je es takav posao bez njih dvojice

Name

Kiki

10.04.2017 15:35

Sad jos treba napraviti 150 -ro djece. Strasna investicija,tj kamen Za blesave.

ODGOVORITE