Градишка: Нађена дрога и оружје

Полиција из Градишке ухапсила је П. С. (50) и у Улици Милош Црњански претресла стан и друге просторије које користи осумњичени, те пронашла војне пушке, ручне бомбе и друге експлозивне направе, као и више од 850 комада муниције, те импровизовану лабораторију за производњу сканка.

Република Српска 07.04.2017 | 10:22
Градишка: Нађена дрога и оружје
Пронашли су и УВ лампе, саксије са материјом која асоцира на марихуану, те дигиталну вагу за прецизно мјерење и више мобилних телефона.

Резултат је то акције "Балкан Триггер ИИ", коју су јуче спровели припадници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Градишка.

Та акција, како је навео Милош Бркић, начелник Полицијске управе Градишка, резултат је вишемјесечне истраге, вођене под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а усмјерена је на спречавање нелегалне производње и промета дроге.

П.С. је испитан, а током криминалистичке обраде утврђено је да је осумњичени производио дрогу коју је затим намјеравао дистрибуисати корисницима на подручју Градишке.

"О свим чињеницама упознат је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се лице након испитивања отпусти на слободу, и да се настави да предузимањем потребних мјера и радњи са циљем документовања почињених кривичних дјела", наводе из полиције.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Никола

07.04.2017 19:49

Има таки доста вис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипко

07.04.2017 20:17

браво пољопривредници

Name

Цирко

07.04.2017 20:15

Мора нечим да се бави кад немоземо поштено да ради и да поштено живи. То је конкуренције овима на власти.

ОДГОВОРИТЕ