Gradiška: Nađena droga i oružje

Policija iz Gradiške uhapsila je P. S. (50) i u Ulici Miloš Crnjanski pretresla stan i druge prostorije koje koristi osumnjičeni, te pronašla vojne puške, ručne bombe i druge eksplozivne naprave, kao i više od 850 komada municije, te improvizovanu laboratoriju za proizvodnju skanka.

Republika Srpska 07.04.2017 | 10:22
Gradiška: Nađena droga i oružje
Pronašli su i UV lampe, saksije sa materijom koja asocira na marihuanu, te digitalnu vagu za precizno mjerenje i više mobilnih telefona.

Rezultat je to akcije "Balkan Trigger II", koju su juče sproveli pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Gradiška.

Ta akcija, kako je naveo Miloš Brkić, načelnik Policijske uprave Gradiška, rezultat je višemjesečne istrage, vođene pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a usmjerena je na sprečavanje nelegalne proizvodnje i prometa droge.

P.S. je ispitan, a tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeni proizvodio drogu koju je zatim namjeravao distribuisati korisnicima na području Gradiške.

"O svim činjenicama upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lice nakon ispitivanja otpusti na slobodu, i da se nastavi da preduzimanjem potrebnih mjera i radnji sa ciljem dokumentovanja počinjenih krivičnih djela", navode iz policije.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nikola

07.04.2017 21:49

Ima taki dosta vis.

ODGOVORITE
Name

Tripko

07.04.2017 22:17

bravo poljoprivrednici

Name

Cirko

07.04.2017 22:15

Mora nečim da se bavi kad nemozemo pošteno da radi i da pošteno živi. To je konkurencije ovima na vlasti.

ODGOVORITE