ЛШ: Партизан добар, али поражен у Мађарској од Егера

Ватерполисти Партизана доживели нови пораз у Лиги шампиона. Црно-бели се добро држали до треће четвртине, на крају 8:4.

Остали спортови 05.04.2017 | 21:40
ЛШ: Партизан добар, али поражен у Мађарској од Егера
Партизан је поражен од Егера у 9. колу ватерполо Лиге шампиона.

Српски првак је у Мађарској пружио снажан отпор, али није могао да избегне пораз - 8:4 (0:1, 2:2, 4:1, 2:0).

Више од половине меча био је равнораван ривал вицешампиону Мађарске. Далеко искуснија мађарска екипа је отпор црно-белих сломила тек у другом полувремену, које је добила 6:1.

Прва четвртина протекла је у равноправној игри, а први гол постигнут је тек у шестом минуту, кад је Лазић са играчем више довео црно-беле у вођство од 1:0. У другој деоници Егер је успео да преокрене на 2:1, али и на великом одмору Београђани су имали предност, јер је, поново Лазић, у финишу друге деонице погодио за 2:3.

Егер је други пут повео на средини треће четвртине 4:3, Партизан је преко Јанковића брзо изједначио, али домаћи су до последњег одмора повели са 6:4. У последњој четвртини домаћи су додали још два гола и славили победу, којом су обезбедили пласман на Фајнал сикс.

Црно-бели остају на петом месту групе Б са четири бода.

Два гола за Партизан постигао је Ђорђе Лазић, а по јеан Радомир Драшовић и Марко Јанковић.

Са по два поготка у Егеру су најуспешнији били некадашњи првотимац Партизана Црногорац Урош Чучковић и бивши играч Војводине и Звезде, као и репрезентације Србије, Борис Вапенски.

ЕГЕР: Митровић, Андјал, Декер, Чучковић 2, Хошњански 1, Лоринц 1, Ћук, Ковач 1, Ердељи 1, Вапенски 2, Бедо, Хараи, Чисар. Тренер: Дабровски.

ПАРТИЗАН: Добожанов, Лукић, Ф. Јанковић, Репановић, Лазић 2, Тохољ, Драшовић 1, Радановић, Јакшић, Радојевић, Стојановић, М. Јанковић 1, Бракочевић. Тренер: Ћирић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар