Старлете пјевају да би дигле цијену

Дара Бубамара сматра да старлете пјевају како би подигле себи цијену за проституцију.

Забава 03.04.2017 | 19:40
Старлете пјевају да би дигле цијену
Дара је изјавила да су поменуте ријалити звезде заправо проститутке, а да им музичка индустрија служи како би скупље наплатиле своје услуге.

- Старлете постају плевачице јер им то диже цијену. То им је онда мало скупља проституција - рекла је Дара у емисији "Магазин Ин".

Пјевачици је доста да је прозивају због њених порно-фотки које су процуриле у јавност, па је ријешила да оплете по онима који се у медијима константо скидају.

- Ја сам мала маца кад се погледа шта све људи раде. Посебно ми је мука од старлета које дођу на телевизију и онда се нешто згражавају, а зна се да су оне у ствари проститутке - рекла је пјевачица.

На овај њен коментар реаговала је Наташа Шавија.

- Каква, бре, проституција?! Па, исто можемо да кажемо и за њу онда. Ако неко може себи да дигне цијену у било чему тако што ће се појављивати на телевизији, онда не мора да сними пјесму - рекла је Наташа за "Информер", док је Анђела имала кратак одговор:

- Ја сам удата жена и реперка. То је све што могу да кажем Дари - казала је Анђела, док се с пјевачицом сложила једино Маца Дискреција.

- Не бих да помињем имена, али неке од тих старлета јесу проститутке. Оне би да буду пјевачице, али и нешто друго... Е, то не може баш тако. Одмах да се оградим, себе не сматрам стерлетом - рекла је Маца за "Информер".

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Т

03.04.2017 18:16

Ко о чему к..ва о поштењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коке

03.04.2017 18:46

Прича на основу личног искуства.

ОДГОВОРИТЕ