Из језера извучено беживотно тијело

У месту Лизоперци, на локалном путу код Јабланице, ноћас се догодила саобраћајна несрећа након што је возило слетело у Јабланичко језеро, а након вишесатне акције полиције, ватрогасаца и ронилаца извучено је тело возача.

Босна и Херцеговина 02.04.2017 | 14:15
Из језера извучено беживотно тијело
Драми која се ноћас одвијала у Лизоперцима сведочио је и припадник ГСС у БиХ Сабахудин Спаховић који се на том месту нашао само десетак минута након несреће.

-По доласку је видео аутомобил у води, односно сноп светла који је избијао из воде. Возач се сурвао низ падину од око 35 метара – казао је из ГСС БиХ Зденко Марић.

Марић је испричао како су светла на возилу горела неких 15 минута након несреће, а онда су се угасила.

- У та доба, у мрклој ноћи, није се могло много учинити. Због слабе видљивости и великог ризика није било могуће ронити. Прегледан је терен низ који је возило слетело како би били сигурни да возач или путници нису испали из аутомобила приликом превртања али нико није пронађен – казао је Марић, преноси фактор.

Ово највероватније кобно самослетање је интервентним службама пријављено петнаест минута иза поноћи, а на месту догађаја су јутрос упућени рониоци и дизалица.  Како се претпоставља, под водом је возило Алфа Ромео, чији је власник 23. мештанин. Још није познато да ли је неко био с њим у возилу, а потрага још траје, пише поглед.

Наиме, мешани су видели светла аутомобила под водом, а пронађена је и плочица аутомобила на цести.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар