Iz jezera izvučeno beživotno tijelo

U mestu Lizoperci, na lokalnom putu kod Jablanice, noćas se dogodila saobraćajna nesreća nakon što je vozilo sletelo u Jablaničko jezero, a nakon višesatne akcije policije, vatrogasaca i ronilaca izvučeno je telo vozača.

Bosna i Hercegovina 02.04.2017 | 14:15
Iz jezera izvučeno beživotno tijelo
Drami koja se noćas odvijala u Lizopercima svedočio je i pripadnik GSS u BiH Sabahudin Spahović koji se na tom mestu našao samo desetak minuta nakon nesreće.

-Po dolasku je video automobil u vodi, odnosno snop svetla koji je izbijao iz vode. Vozač se survao niz padinu od oko 35 metara – kazao je iz GSS BiH Zdenko Marić.

Marić je ispričao kako su svetla na vozilu gorela nekih 15 minuta nakon nesreće, a onda su se ugasila.

- U ta doba, u mrkloj noći, nije se moglo mnogo učiniti. Zbog slabe vidljivosti i velikog rizika nije bilo moguće roniti. Pregledan je teren niz koji je vozilo sletelo kako bi bili sigurni da vozač ili putnici nisu ispali iz automobila prilikom prevrtanja ali niko nije pronađen – kazao je Marić, prenosi faktor.

Ovo najverovatnije kobno samosletanje je interventnim službama prijavljeno petnaest minuta iza ponoći, a na mestu događaja su jutros upućeni ronioci i dizalica.  Kako se pretpostavlja, pod vodom je vozilo Alfa Romeo, čiji je vlasnik 23. meštanin. Još nije poznato da li je neko bio s njim u vozilu, a potraga još traje, piše pogled.

Naime, mešani su videli svetla automobila pod vodom, a pronađena je i pločica automobila na cesti.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar