Регионална лига - Ф4: Југ је прејак, Партизан не иде у финале!

Ватерполисти Партизана нису успели да се пласирају у финале "фајнал-фора" регионалне лиге пошто их је савладао дубровачки Југ.

Остали спортови 31.03.2017 | 21:10
Регионална лига - Ф4: Југ је прејак, Партизан не иде у финале!
Ватерполисти Партизана нису успели да направе изненађење!

Црно-бели су направили велики подвиг када су остварили пласман на "фајнал-фор" регионалне лиге у ватерполу, али је тамо екипа дубровачког Југа била прејака за њих и убедљивом победом заслужила је финале овог такмичења - 18:4 (3:1, 6:3, 3:0, 6:0).

Предвођени новим тренером Стефаном Ћирићем, ватерполисти Партизана парирали су само на почетку меча скупоценом хрватском тиму (1:1), али је убрзо уследила серија којом је Југ отишао на 5:1.

Неискуснија екипа једноставно није успевала да искористи повољне околности у базену, пошто је није постигла гол у шест ситуација када је имала играча више, али тешко да би и то помогло да се избегне пораз и оствари пласман у финале.

Михајло Репановић и Радомир Драшовић су постигли по два гола, док су код Југа најбољи били Пероне и Гарсија са по три поготка. Такође, још чак пет ватерполиста Дубровчана је постигло по два гола...

У другом полуфиналу састају се екипе Јадрана и Младости, а финале је заказано за суботу од 19.30.

ЈУГ: Бијач (11 одбрана), Мацан 1, Фатовић 2, Лончар 2, Јоковић 2, Гарсија 3, Марковић 2, Иванковић, Павличевић, Пероне 3, Бенић 1, Обрадовић, Попадић, Врлић 2. Тренер: Кобешћак.

ПАРТИЗАН: Добожанов (7 одбрана), Лукић, Ф. Јанковић, Репановић 2, Лазић, Манојловић, Драшовић 2, Андрејевић, Јакшић, Танасковић, Стојановић, М. Јанковић, Белопавловић, Радојевић. Тренер: Ћирић.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар