Regionalna liga - F4: Jug je prejak, Partizan ne ide u finale!

Vaterpolisti Partizana nisu uspeli da se plasiraju u finale "fajnal-fora" regionalne lige pošto ih je savladao dubrovački Jug.

Ostali sportovi 31.03.2017 | 21:10
Regionalna liga - F4: Jug je prejak, Partizan ne ide u finale!
Vaterpolisti Partizana nisu uspeli da naprave iznenađenje!

Crno-beli su napravili veliki podvig kada su ostvarili plasman na "fajnal-for" regionalne lige u vaterpolu, ali je tamo ekipa dubrovačkog Juga bila prejaka za njih i ubedljivom pobedom zaslužila je finale ovog takmičenja - 18:4 (3:1, 6:3, 3:0, 6:0).

Predvođeni novim trenerom Stefanom Ćirićem, vaterpolisti Partizana parirali su samo na početku meča skupocenom hrvatskom timu (1:1), ali je ubrzo usledila serija kojom je Jug otišao na 5:1.

Neiskusnija ekipa jednostavno nije uspevala da iskoristi povoljne okolnosti u bazenu, pošto je nije postigla gol u šest situacija kada je imala igrača više, ali teško da bi i to pomoglo da se izbegne poraz i ostvari plasman u finale.

Mihajlo Repanović i Radomir Drašović su postigli po dva gola, dok su kod Juga najbolji bili Perone i Garsija sa po tri pogotka. Takođe, još čak pet vaterpolista Dubrovčana je postiglo po dva gola...

U drugom polufinalu sastaju se ekipe Jadrana i Mladosti, a finale je zakazano za subotu od 19.30.

JUG: Bijač (11 odbrana), Macan 1, Fatović 2, Lončar 2, Joković 2, Garsija 3, Marković 2, Ivanković, Pavličević, Perone 3, Benić 1, Obradović, Popadić, Vrlić 2. Trener: Kobešćak.

PARTIZAN: Dobožanov (7 odbrana), Lukić, F. Janković, Repanović 2, Lazić, Manojlović, Drašović 2, Andrejević, Jakšić, Tanasković, Stojanović, M. Janković, Belopavlović, Radojević. Trener: Ćirić.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar