Кирјос: Био сам у депресији, породица ме је вратила тенису!

Аустралијанац је отворио душу и признао, да иако сви мислимо да је он несташан момак белог спорта, заправо то и није баш тако.

Тенис 02.04.2017 | 18:45
Кирјос: Био сам у депресији, породица ме је вратила тенису!
Иако свакодневно пуни новинске ступце због разних испада које прави, иако чак и најмању шалу и публика и навијачи схватају као његову провокацију, он је на Ки Бискејну отворио душу.

- Био сам у депресији и чинило ми се да су сви против мене. Нисам желео да играм после елиминације са Аустралијан опена. Тиму сам рекао да ми се једноставно не игра. Али дугујем велику захвалност породици која је у том тренутку била уз мене и помогла ми у тешким тренуцима - рекао је Кирјос.

Он је показао да када са собом рашчисти у глави шта жели, онда може да добије било кога. Да има све предиспозиције да буде најбољи на свету уколико само мало смири нарав, показао је у мечевима против Новака Ђоковића у Акапулку и Индијан Велсу. Једноставно, Кирјос обожава да се надмеће са најуспешнијима, нема респекта према њима, већ жели да их побеђује. Неће да буде просечан и то му је велика предност.

Испричао је и да жели да напредује из дана у дан.

- Постао сам ментално јачи. Покушавам да останем позитиван, да не одустајем и да се до краја борим за сваки поен. Много радим на себи, трудим се да се забавим и то не само на мечевима, већ и на тренинзима - рекао је Аустралијанац.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар