Kirjos: Bio sam u depresiji, porodica me je vratila tenisu!

Australijanac je otvorio dušu i priznao, da iako svi mislimo da je on nestašan momak belog sporta, zapravo to i nije baš tako.

Tenis 02.04.2017 | 18:45
Kirjos: Bio sam u depresiji, porodica me je vratila tenisu!
Iako svakodnevno puni novinske stupce zbog raznih ispada koje pravi, iako čak i najmanju šalu i publika i navijači shvataju kao njegovu provokaciju, on je na Ki Biskejnu otvorio dušu.

- Bio sam u depresiji i činilo mi se da su svi protiv mene. Nisam želeo da igram posle eliminacije sa Australijan opena. Timu sam rekao da mi se jednostavno ne igra. Ali dugujem veliku zahvalnost porodici koja je u tom trenutku bila uz mene i pomogla mi u teškim trenucima - rekao je Kirjos.

On je pokazao da kada sa sobom raščisti u glavi šta želi, onda može da dobije bilo koga. Da ima sve predispozicije da bude najbolji na svetu ukoliko samo malo smiri narav, pokazao je u mečevima protiv Novaka Đokovića u Akapulku i Indijan Velsu. Jednostavno, Kirjos obožava da se nadmeće sa najuspešnijima, nema respekta prema njima, već želi da ih pobeđuje. Neće da bude prosečan i to mu je velika prednost.

Ispričao je i da želi da napreduje iz dana u dan.

- Postao sam mentalno jači. Pokušavam da ostanem pozitivan, da ne odustajem i da se do kraja borim za svaki poen. Mnogo radim na sebi, trudim se da se zabavim i to ne samo na mečevima, već i na treninzima - rekao je Australijanac.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar