Мото ГП - Порука за Вињалеса: Доктор ти је у репу, пази се!

Роси му је неочекивано ушао у шеснестерац. Када је то сазнао побеник ВН Катара заиграло му је срце што од страха, што од радости!

Остали спортови 02.04.2017 | 16:45
Мото ГП - Порука за Вињалеса: Доктор ти је у репу, пази се!
Маверик Вињалес је оправдао улагања и очекивања. Освојио је Лосаил, али оно што је доживео у току трке пре старта није могао ни да сања. Надао је се Дукатију, стрепео од Репсол Хонде, а са зида на статном правцу прочитао је нешто друго. Доктор му је био за петама.

„Никада олако нисам искључио Росија из борбе за врх. Сви знају да Доктор потпуно другачије вози недељом, али када сам видео поруку која је гласила: 'Плус нула, Валентино', помислио сам, да то није тачно“, рекао је узбуђено и још увек изненађено Маверик Вињалес, а онда је наступила кратка пауза и страх од сећања на тренутак када је схватио да је колега улетео у његов шеснестерац.

„Ужасно сам се уплашио сам се да ће ме он претећи. Већ сам помислио да нећу моћи да возим своју ту трку. Ипак, успео сам да се одвојим и кренем напред. Честитам му, то је више него потребно, јер тестирања су му била јако, јако тешка, али је све то оставио иза себе“, закључио је Шпанац који као да је рођен на Јамахином „М1“ мотоциклу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар